Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 iulie 2012

Hay Lin

Hay Lin
Hay Lin conduce aerul dupa propriai voință, poate să se facă invizibilă, să zboare și dacă atinge vrun obiect poate să simtă cine și când a atins acel obiect, iubitul ei este Erik de care v-a trebui să se despartă deoarece se muta împreuna cu parinții lui în alt oraș, locuiește împreună cu bunica, mama și tatăl ei.
Hay Lin

Cornelia

Cornelia
Cornelia Hale are puterea pământului, poate mișca obiectele de la distanță fară să le atingă, iubitul ei este Caleb și a fost Peter (fratele lui Taranee), are 14 ani și e în aceeași clasă cu Will, locuiește împreună cu surioara ei mai mică Lillian, cu mama, cu tatăl ei și cu un motan (Napoleon) care poate vorbi din dorința lui Lillian care este inima pamantului
Cornelia

Taranee

Taranee
Taranee Cook deține puterea focului, este bună la matematică și în strategii, poate să vorbească prin telepatie cu celelalte din grup, iubitul ei este Nigel cu care nu are o releație prea bună........, are un frate mai mare pe nume Peter, fostul prieten al Corneliei, mama lui Taranee este judecătoare și o data a vrut să își acuze propria fiică din cauza unui jaf unde Nigel și Taranee au vrut să ajute.
Taranee

Irma

Irma
Irma Lair are puterea apei, este glumeața grupului și leneșă, tot ce își pune în minte face, iubitul ei este Joel, bateristul formației Colbalt blue, are un frățior mai mic pe nume Christopper și locuiește împreuna cu mama, tata și frățiorul ei cel mic.
Irma

W.I.T.C.H

Will
Will Vandom, deținătoarea inimii Kandrakarului, are 14 ani și s-a mutat la Sheterfield împreună cu mama sa deoarece tatăl ei a divorțat. Poate face fulgere și poate da viață oricărui lucru. Iubitul ei este Matt Olsen.
Will 

W.I.T.C.H

W.I.T.C.H.
Ca tot vorbim despre spioanele sa ne mai aducem aminte si de W.I.T.C.H !!!
Ele sunt cele 5 prietene care nu duc chiar o viata normala...
Dupa ce Will a primit o un colier numit Kandrakar,viata lor s`a schimbat..

vineri, 13 iulie 2012

Scoala din Beverly Hills!

Scoala din Beverly Hills!
Este un liceu mare nonfictional unde Sam Clover si Alex au studiat pana au absolvit si au ajuns la Universitatea Malibu ( pe scurt Mali-U).

Mali-U

Mali-U
Universitatea Mali-U este colegiul unde Sam, Clover si Alex au ajuns după terminarea liceului dar unde le`au întîlnit ca de obicei pe Mandy si Mindy care este de fapt doar o clonă de`a lui Mandy în versiunea blondă...

G.L.A.D.I.S

G.L.A.D.I.S 
Este un gadget interactiv de creditare si distributie.A fost prima data introdus in episodul "Fizica 101 mult" ca un dispozitiv de creditare,gadget dupa cum sugereaza si numele.Ea vorbeste cu o voce de femeie si pare sa aiba o minte proprie, uneori chiar pretinzand ca este sefa Whoop.
Mai tarziu este dezvaluit in episodul "Raufacatoarea G.L.A.D.I.S" , unde creierul ei  este descarcat de un raufacator numit Brain care incearca sa porneasca un al treilea razboi mondial inducand in eroare toate natiunile , dar nu a avut de descarcat nici un rau din ea.
Alex varsa din greseala suc de afine pe ea iar asta i`a provocat o eroare si a devenit instantaneu rea.
A disparut dupa sezonul 5 dupa o disputa cu Jerry.

Woohp ♥

Woohp 
Cladirea Woohp!  ♥  

Acoperisul Woohp!

Inchisoarea Woohp!


Casa spioanelor!♥

Casa spioanelor 
Curtea casei 

Exteriorul casei  ♥ Superb!

Camerele Spioanelor ♥

♥ Camerele Spioanelor ♥
Sam
Camera lui Sam ( unde locuia cu familia ei )♥
Camera lui Sam ( unde locuieste cu prietenele ei )

Clover

Camera lui Clover( unde locuia cu mama ei )



Camera lui Clover ( unde locuieste cu prietenele ei )



Alex

Camera lui Alex ( unde locuia cu mama ei )


Camera lui Alex ( unde locuieste cu prietenele ei )


Baia spioanelor 



Camera de zi  ♥




miercuri, 11 iulie 2012

Spioanele in Copilarie ♥

♥ Copilaria ♥
Cum bine stim noi nu ne`am nascut deja mari..ci am fost si noi mici la randul nostru.Asa au fost si spioanele!♥
♥ Sam ♥
Adorabila ♥

♥  Clover  ♥
De micuta era innebunita dupa baietii ♥

♥  Alex  ♥
Fotbalistaaa ♥

Costumele de spioane

♥ Costumele de spioane

Fiecare spioană are un costum, și anume: verde pentru Sam, roșu pentru Clover, galben pentru Alex, albastru deschis pentru Britney, albastru închis pentru Carmen (mama lui Alex), pentru Gaby (mama lui Sam) verde maritim, pentru Stella (mama lui Clover) roz și pentru Mandy violet (în episodul Evil Coffee Shop Much?, când a devenit spioană).


Pudra-X

♥ Pudra-X
Pudriera electronică este un dispozitiv de comunicare, folosit de Spioane, când vor să-l contacteze pe Jerry. În primele două sezoane Pudriera electronică avea culoarea roz. Începând cu sezonul trei a fost recolorată în violet și a primit numele de Pudra-X, care putea să schimbe hainele doar cu o apăsare de buton. Încă o nouă caracteristică este aceea de a arăta holograma lui Jerry când vorbesc cu el, nu doar imaginea pe ecran. Pe lângă că poate fi folosită în misiuni, Pudriera electronică/Pudra-X mai poate fi folosită să ruleze filmulete și să redea muzică, sau poate fi un pager, un telefon mobil sau un GPS.

Mama lui Mandy

♥ Phoebe ♥
Phoebe este mama lui Mandy. Are părul lung și brunet, ca și al fiicei sale. Phoebe o răsfață pe Mandy, dar în același timp o învață multă disciplină. A debutat în "Diabolica Gladis din sezonul 3. A apărut de asemenea în "Înapoi în trecut", "Dentist? Mai bine la psihiatru!" din sezonul 3, și "Alex primește școală" din sezonul 4.

Blaine Tyson

♥ Blaine Tyson ♥ (Iubitul lui Clover)
Blaine a apărut prima dată în episodul "Bunica", din sezonul 5, ca și căpitanul echipei de volei Mali-U. Clover l-a cunoscut pe plajă, în timp ce juca volei. Relația lui Clover cu Blaine este prima în acest serial care durează mai mult de un episod. Următoarele două episoade (109 și 110) se află că Blaine este un spion trimis de Geraldine Husk, ca să o elimine pe Clover. În final s-a aflat că Blaine este un agent al binelui. Blaine a intrat în WOOHP, și a fost trimis de Jerry la sediul din Australia, urmând să facă echipă cu Britney.
El este Blaine!!♥♥♥

Tatal lui Alex

♥ Tatal lui Alex ♥
El este singurul tata care apare ,tatal celorlalte spioane nu apar niciodata in nici un episod.
El este tatal lui Alex.
Tatăl ei este caucasian iar mama ei, Carmen, Hispanică.

Mama lui Alex

♥ Carmen ♥
Carmen e mama lui Alex. Are părul exact ca și al ei, dar original era maro. Singura sa preocupare este de a-i găsi fiicei sale un iubit. Carmen și-a făcut apariția în episodul sezonului 2, "Draga mamei". A apărut de asemenea în "Alex primește școală" și "Totally Busted". În timpul duratei sale scurte ca o spioană, costumul său a fost albastru închis. La sfârșitul acelui episod, Carmen a devenit un spion oficial WOOHP.


Mama lui Clover

♥ Stella ♥
Stella e mama lui Clover. Are părul exact ca și a lui Clover. Culoarea sa naturală era un galben deschis. Stella reprezintă o mamă stereotip, fiind fermă, dar bună. Stella a apărut în sezonul 2, în episoadele: "Draga mamei" și "Lumea Zooney". A apărut de asemenea la șfârșitul celui de-al patrulea sezon, în "Totally Busted". În timpul duratei sale scurte ca o spioană, costumul Stellei a fost roz închis. La sfârșitul acelui episod, a devenit un spion oficial WOOHP.

Mama lui Sam

♥ Gabriella (Gaby) ♥
Gabriella (pe scurt Gaby) este mama lui Sam. Are părul exact la fel de lung ca al fiicei sale, dar puțin încrețit. Părul natural a lui Gabby era maro, dar mai târziu a apărut cu aceeași culoare ca a lui Sam. Gaby ține să o protejeze pe Sam mult. Și-a făcut debutul în episodul "Draga mamei", din sezonul 2. A reapărut la sfârșitul sezonului 4, în episodul "Totally Busted". În timpul duratei sale scurte ca o spioană, costumul său a fost verde maritim. La sfârșitul acelui episod, Gabby a devenit un spion oficial WOOHP.

Mandy Morris

♥ Mandy Morris ♥ ( Mandy )
Mandy este rivala de la școală a celor trei spioane. Are părul lung și brunet și ochii purpurii. Are mereu o voce ascuțită, cu un râs nazal.

Rivalitatea dintre Mandy și Clover este mai clară, certându-se mereu pentru băieți, popularitate și multe altele. Mandy este cunoscută ca având un fan-club numit M.I.G. (Mandy e super (en: Mandy is great)). Clover s-a înscris în el, neștiind că e un fan-club Mandy. Atunci a fost forțată să-i facă masaj lui Mandy.

Între sezoanele 1-4, Mandy a fost acompaniată de prietenele sale, Catlin și Dominique, fiind toate rivalele lui Sam, Clover și Alex. La începutul sezonului 5, Mandy și gașca sa sunt separate. Mandy s-a înscris la facultatea din Malibu, alături de verișoara sa, Mindy. De atunci ele sunt văzute aproape mereu împreună.

La sfârșitul serialului, Mandy își dă seama că a greșit și le-a torturat prea mult pe spioane așa că începe să se poarte frumos cu ele, venind sfârșitul rivalității dintre ele.
                                                                        Ea este Mandy!                                        

Britney

♥ Britney
Britney și-a făcut debutul în episodul "Alex demisionează". Are părul negru-albăstrui, ochii violeți și un costum de spioană albastru. Îi place să joace șah. Înafară de celelalte fete, Britney este singura care locuiește singură.

Britney mai apare în episoadele din sezonul 3 "Scăpați de pe insula WOOHP" și "Promoțiune nefastă- part 3". În sezonul 5, Britney are propriile ei 3 episoade, și anume: "Straniul Virtual", "WOOHPizează-mă și pe mine!" și "Hotelul Blestamat". Apare de asemenea în ultimul episod al serialului.

La sfârșitul episodulu "Hotelul Blestamat", Jerry o transferă la WOOHP Australia, ca fiind partenera lui Blaine, în disprețul lui Clover.
                                                                    Ea este Britney!

Jerry Lewis

♥ Jerry Lewis ♥( Jerry )
Jerry James Lewis este fondatorul și șeful de la WOOHP. Este un domn de origine britanică, fiind cel care le informează pe fete cu privire la misiunile lor și le împarte dispozitive. De asemenea, le trimite uneori în misiuni-teste secrete.

Deși nu intră în atribuțiile sale, Jerry le ajută uneori pe fete în misiunile lor. În ciuda fizicului său, a demonstrat de multe ori că știe să se lupte chiar mai bine decât celelalte fete.

În anii '80, Jerry impreuna cu o bună prietenă, Tammie a făcut parte dintr-o formație numită "Două cifre".

Mama lui și-a făcut debutul în episodul "Draga mamei". Este o femeie stereotip. Are părul cărunt și ochii verzi. Ca să își păstreze identitate secretă de spion, Jerry i-a spus acesteia că e patron la un hotel din Beverly Hills. În ultimul episod al serialului, ea află despre secretul lui Jerry, și îi spune la rândul ei că a fost și ea o spioană în tinerețe.
                                    El este Jerry!Seful lor. :)

Alexandra Huston

♥ Alexandra Huston ♥ ( Alex )
Alexandra (pe scurt Alex) are părul scurt și brunet. Are ochi căprui, piele mai închisă la culoare și un costum de spioană galben. Îi place să facă sport, în special fotbal. Alex este mereu cea mai naivă spioană. Alex dorește să își facă prietenii fericiți. Este uneori "arbitru" între Sam și Clover, atunci când se ceartă.

În ciuda faptului că este cea mai sportivă, ea este uneori neîndemânatică. Este și ea interesată despre modă și băieți, uneori la fel de mult ca și Clover. Alt hobbie a lui Alex este acela de a mânca. În episodul "Evil Valentine's Day", vedem că a avut un vis despre bomboane. În introducerea episodului "Noul Jerry" și în interviul de sfârșit al episodului "Lumea animalelor" o vedem mâncând tot timpul.

Alex este singurul personaj căruia i s-a văzut tatăl în serial. Este de asemenea singura căruia nu i s-a văzut casa, în care a locuit cu părinții săi.

Se crede că Alex este descendentă Hispanică. Vedem în "Alex ia lecții" că tatăl ei este caucasian iar mama ei, Carmen, Hispanică.

Alex e cea mai tânără spioană. Ar face orice să țină grupul împreună. Este rareori capturată de inamici.

Stilul lui Alex de a se îmbrăca este deobicei cel mai decent. Are cea mai mare varietate de pantofi. Are o slăbiciune pentru Martin Mystery
                                            Ea este Alex! ♥

Clover Mansion

 ♥ Clover Mansion ♥
Clover are parul de lungime medie, ochii albaștrii și un costum de spioană de culoare roșie. Este considerată ca fiind personajul ce posedă stereotipuri: ea este întotdeauna preocupată mai mult de aspectul ei, baieții și ultimele tendințe decât de munca ei ca și spioană. De fapt, obiectivul ei asupra vieții sale sociale le afectează uneori cursul misiunilor. In episodul "Super agenta Clover", este vazută vorbind la mobil, rezultatul fiind posibilitatea celui urmărit de fete de a scăpa. De obicei compară moda cu munca ei și este preocupată de îmbunătățirea vieții sociale. Ea este în mod normal, dacă nu întotdeauna prima care este impotriva lui Mandy.

Deși Clover este mai mult concentrată pe aspectele materialiste și superficiale, înțelege importanța prieteniei și a muncii in echipă. Câteodata preia conducerea grupului când Sam este fie rapită, spălată pe creier sau sub influența unui control mental, cum ar fi in episodul "Dental? More Like Mental!" și "Matchmaker".

Ca efect al obsesiei ei pentru aspectul personal, Clover suferă numeroase schimbări fizice drastice de către ticăloșii urmăriți de ele. Niciodată nu parcurge tunelul WOOHP fără sa aterizeze întoarsă sau în orice altă poziție ciudată. Se afirmă în "Modul în care joci contează" că Clover este alergică la narcise.

Clover este cea care flirtează cel mai mult din grup. Este cunoscută pentru mulțimea de iubiți(de obicei mai mult de unul deodată) și ar face orice pentru a fi cu un băiat. Dragostea ei pentru sexul opus poate fi egalata cu cea pentru modă și frumusețe.

Clover este recunoscuta de catre prietenele sale ca fiind o bună cunoscătoare în domeniul muzicii pop, în special cele despre celebritățile masculine. Este cunoscută pentru metodele sale incerte de obținere a acestor informații, însă acestea nu sunt tocmai ilegale.

Clover este identificată ca fiind vegetariană în "Here Comes The Sun", "Space Much?", "Return Of Geraldine" și "Spies On The Farm".
                                                                 Ea este Clover! <3

Samantha Simpsons

                                    ♥ Samantha Simpsons ( Sam )♥
    Samantha, de obicei numita Sam, are parul lung, roscat, fiind imbracata intr-un costum verde de spioana. Este cea mai inteligenta din grup, folosind acest avantaj in numeroasele planuri si diversiuni pentru ca fetele sa poata captura infractorii. Totodata, isi atribuie rolul de mediator in grup, linistindu-si prietenele oricand acestea se cearta, desi cateodata exista momente cand nu este concentrata la acest lucru.

    La fel ca si Alex si Clover, Sam iubeste cumparaturile si intalnirile cu baietii, insa nu la fel de interesata ca si ele; spre deosebire de Clover, prioritatile ei sunt studiatul sau misiunile. Acest lucru o face sa fie considerata drept o "tocilara".

    Episodul "Spies in Space", Sam este chemata in biroul directorului pentru comunicarea faptului ca are cele mai mari note din istoria liceului BHHS si ca ar trebui sa mearga la facultate. Pentru un timp, se mandreste cu acest lucru chiar si in fata victimei sale cand aceasta afirma ca spioanele sunt inteligente. Cu toate acestea, la sfarsit Sam alege sa ramana la liceu. Inteligenta ei o face pe Sam sa fie spalata pe creier de catre infractori, lucru ce confera amuzament seriilor.

    In episodul "Do You Believe In Magic?", Sam se introduce ca "Samantha Simpson" in momentul intrarii in castelul Magicianului. Totusi, nu este confirmat daca acesta chiar este numele ei de familie. Este considerata cea mai puternica dintre cele trei, putand ridica barbati cu mainile sau picioarele!
Aceasta este Sam!

Welcome!

Welcome! 

  • Cele trei spioane (Sam, Clover, și Alex) sunt principalii protagoniști ai serialului și sunt cele mai evocate personaje. Fiecare are propria sa postură comică. Cele trei consideră că timpul pentru școală, viață socială și misiuni nu poate fi controlat. Sunt rivalizate de Mandy. Le sunt relevate în unele episoade reacțiile alergice.
  • La prima vedere ele par niste fete obisnuite...dar pe langa faptul ca sunt niste adolescente la moda si foarte frumoase ele sunt si spioane..
  •       Haideti sa le cunoastem mai bine!